miercuri, 7 septembrie 2016

Nu arunca trecutul, adu-l la muzeu! - 19 Septembrie la 9:00, până la 30 Septembrie la 17:00

Muzeul Cetății și Orașului Oradea, împreună cu Asociația „Cei 40 de Mucenici” vă invită să contribuiți la extinderea colecției muzeale de obiecte din perioada comunistă!
Cu siguranță că majoritatea dintre dumneavoastră are acasă lucruri vechi, din tinerețe, din copilărie sau moștenite. Locul lor NU este la gunoi! Dacă nu mai aveți nevoie de ele, aduceți-le la Muzeu, pentru ca împreună să putem recupera un trecut istoric relativ recent, despre care tot mai mulţi vorbesc, dar care pare din ce în ce mai necunoscut!
Sprijinul dumneavoastră este foarte important! Puteți aduce orice fel de obiecte din perioada comunistă, de la aparate de radio, cărți de propagandă, panouri, gazete de perete, diplome, uniforme şcolare, manuale, fotografii, reviste, jucării, până la ziare, televizoare sau aparate de bucătărie. Toate acestea vor fi expuse în cadrul Muzeului Cetății și Orașului Oradea.
Acțiunea se va desfășura la Cetatea Oradea, începând cu data de 19 septembrie, în fiecare zi, în intervalul orar 9.00-17.00. Toți cei care au obiecte de donat sunt așteptați în gangul Corpului A (Palatul Princiar).
Donatorii vor beneficia de o vizită gratuită la Muzeului Cetății și Orașului Oradea.


Sursa: https://www.facebook.com/events/139887416462528/?notif_t=plan_user_invited&notif_id=1473184448815258

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu