sâmbătă, 1 august 2015

Comunicat de presa

Stimati redactori 


 Intre 1 si 3 august 2015 Fundatia Culturala de pa langa Biblioteca” Gheorghe Sincai organizeaza Conferinta Internationala  Decopera-te pe tine! 

           Proiectul se inscrie in conceptul “Youth in the World’ din cadrul noii strategii a U.E pentru tineret cu intentia de a se organiza activitati pentru mobilizarea si determinarea tineretului in acumularea cunostintelor prin educatie , preluarea activitatilor cu scop caritabil, implemetarea in actiunile de voluntariat in toate domeniile: educatie, cultura, mediu, sanatate si economie.
           In acest scop sa fost organizată  conferinta care doreste sa fie  un schimb de experienta intre generatii,  prilej  pentru dezbateri interactive si gasirea solutiilor pentru problemele dificile care provoca   perturbari in  integrarea tineretului in comunitate.
            Diseminarea  temelor  care se vor dezbate va avea un impact puternic in educatia tinerilor si in stabilirea unor relatii corecte intre generatii.

Partenerii nostri sunt  sunt personaliati din viata publica, specializati pe tema a caror moderatori sunt nominalizati
 Deasemenea moderatorii participa activ alaturi de   tineri   la faza de  documentare pentru conceperea, materializarea, realizarea temei pentru a fi prezentate in plen auditoriului si finalizarea  temei dupa discutiile interactive – cu propuneri si solutii constructive
 In etapa de prezentare in plen a temelor vor fi invitati tineri, elevi, studenti si membri ai diferitelor organizatii politice si non guvernamentale pentru a constientiza importanta temelor prezentat precum si pentru a contribui la completarea temelor cu punctul lor de vedere.
Agenda si afisele le puteti vedea la adresa :
image
Fundatia Culturală de pe langă Biblioteca ”Gheorghe Sinc...
FUNDATIA CULTURALA  DE PE LANGA BIBLIOTECA JUDETEANA  “GHEORGHE SINCAI” PROIECT: “DESCOPERA-TE PE TINE” PERIOADA 1- 3 AUGUST 20...

Examinare după Yahoo


 Va asteptam, va multumim pentru interes si implicare in tot ceea ce face societatea civila orădeană!



Delia Pantea
Presedinte Fundatia Cultural de pe langa 
Biblioteca  "Gheorghe Sincai"  
str Armatei romane, nr.1A,corp C
0751699819
www.bibliobihor.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu