duminică, 7 septembrie 2014

Motorola Moto 360 - smartwatch-ul elegant

Probabil cel mai reprezentativ membru al noii familii de produse cu Android Wear, Moto 360 atrage prin designul minimalist şi ecranul LCD care imită perfect cadranul unui ceas de mână. Cu utilitate mult peste nivelul unui ceas obişnuit, noul gadget oferă senzor de monitorizare a ritmului cardiac şi o multitudine de alte funcţii ce vin în sprijinul utilizatorilor de smartphone.
Cu greutate de numai 49 grame, Moto 360 se prezintă într-o carcasă metalică prevăzută cu un singur buton, instalat în dreapta ecranului protejat sub un scut Gorilla Glass 3. Având diametru 1.56”, ecranul de tip LCD redă imagini folosind 205ppi densitate de afişare, suficient pentru a nu incomoda reproducerea detaliilor fine sau citirea mesajelor text.
În corpul cu diametru 46mm şi grosime de 11.5mm este adăpostită o configuraţie cu chipset OMAP 3 şi 512MB memorie RAM, pe care rulează noua platformă Android Wear adaptată de Google special pentru folosirea cu dispozitive de purtat. Lista dotărilor include pedometru, senzor pentru ritm cardiac, funcţie de vibraţii, respectiv două microfoane folosite pentru preluarea de comenzi vocale.
Prevăzut cu interfaţă Bluetooth 4.0, Moto 360 poate fi sincronizat cu orice smartphone pe care rulează versiunea Android 4.3, sau mai nouă. Acumulatorul de 320mAh ar trebui să facă faţă unei zi întregi utilizare normală, la finalul căreia nu trebuie decât să aşezăm Moto 360 pe adaptorul pentru încărcare wireless inclus în pachetul cu accesorii.
Oferit în versiuni de culoare gri şi negru, Moto 360 este disponibil cumpărătorilor din Statele Unite şi alte pieţe de desfacere selecţionate începând cu data de 5 septembrie, putând fi achiziţionat din magazinul Google Play şi portalul Motorola.com la preţul de 249.99 dolari. În afara curelei cauciucate oferită ca dotare standard, cumpărătorii vor mai putea opta pentru curele opţionale din piele disponibile le preţul de 29.99 dolari, respectiv varianta cu brăţară metalică a ceasului Moto 360, disponibilă mai târziu în această toamnă la preţ de 299.99 dolari.

Sursa: http://www.go4it.ro/accesorii/motorola-moto-360-smartwatch-ul-elegant-13212548/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu