luni, 26 mai 2014

Loterie pentru Duşuri Sociale

Asociaţia Caritas Eparhial Oradea, organizează Loteria pentru Duşuri Sociale. Loteria se desfăşoară în perioada 20 martie 2014 – 26 mai 2014. Biletele se pot procura din Librăria Gutenberg, str. Ep. Mihai Pavel nr.4 Oradea, de la sediul asociaţiei Caritas Eparhial Oradea, str. Ep. Mihai Pavel nr.3 Oradea precum şi de la voluntarii caritas. Pentru a participa, persoanele trebuie să achiziţioneze minim un bilet de Loterie. Valoarea unui bilet este de 5 lei.
Premiile care vor fi acordate în cadrul acestei Loterii sunt următoarele:
Premiul 1: O săptămână la Rimini, Italia, pentru două persoane; Premiul 2: Şcoală auto, categoria B pentru o persoană; Premiul 3: Un weekend la Băile 1 Mai pentru două persoane; Premiul 4: Un week-end la Coada Lacului pentru două persoane; Premiul 5: O cină pentru două persoane la restaurantul Hanul cu Noroc, Oradea; Premiul 6: O cină pentru două persoane la restaurantul Hanul cu Noroc, Oradea; Premiul 7: Un robot de bucătărie; Premiul 8: Un aparat de cafea Bosch Tassimo; Premiul 9: O trusă de cosmetice pentru două persoane; Premiul 10: Un pachet cu vitamine pentru două persoane; Premiul 11: Un pachet cu vitamine pentru două persoane; Premiul 12: Un joc de masă (şah, table, domino); Premiul 13: O geantă de voiaj; Premiul 14: O geantă de voiaj; Premiul 15: Un portofel.
Extragerea premiilor va avea lor în data de 29 mai 2014, ora 14.00, la sediul Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea, în prezenţa presei. Orice persoană care doreşte este liberă să participe la extragere. Numerele câştigătoare cu premiile aferente vor fi afişate pe site-ul asociaţiei, www.caritaseparhial.ro, şi vor fi publicate în presa din Oradea în zilele următoare extragerii.
Persoanele care se află în posesia unui bilet de Loterie câştigător poate veni să îşi revendice premiul oricând din momentul anunţării numerelor câştigătoare, de luni până vineri, între orele 9.00 – 15.00, dar nu mai târziu de 10 iunie 2014. Înmânarea premiilor se va realiza la sediul Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea, din Oradea, str. Ep. M. Pavel nr 3.

Caritas

Sursa: http://www.caritaseparhial.ro/news_204_ro.php

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu