sâmbătă, 13 iulie 2013

Modelarea caracterului prin tehnici actoricesti

Modelarea caracterului prin tehnici actoricesti
Încep înscrierile la cursurile de teatru pentru copii şi adolescenţi, coordonate de actriţa Elvira Platon Râmbu.


Scopul principal al cursului pentru copii şi adolescenţi este modelarea caracterului copilului prin intermediul tehnicii actoriceşti.Obiectivele propuse sunt : dezvoltarea proceselor psihice (memorie, atenţie, gândire, imaginaţie) şi a spiritului de echipă;eliminarea sentimentelor negative (frica de comunicare, timiditatea, neîncrederea); eliminarea complexelor de inferioritate, a nervozităţii şi a inapentenţei verbale şi de acţiune; temperarea unui character rebel sau, dupa caz, dezinhibarea unui caracter introvertit; crearea mobilităţii fizice şi psihice necesare comunicării;depistarea şi corectarea eventualelor probleme de dicţie;stimularea pasiunii pentru lectură;descoperirea talentelor şi aptitudinilor teatrale şi dezvoltarea lor prin organizarea de spectacole.Frecvenţa la curs: o şedinţă de 120 de minute pe săptamana. Înscrieri la cursdeteatru@yahoo.com.

Sursa: http://www.bihon.ro/modelarea-caracterului-prin-tehnici-actoricesti/1309311

INCEP INSCRIERILE LA CURSUL DE TEATRU PENTRU DEZVOLTAREA PERSONALITATII PENTRU ANUL SCOLAR 2013-2014.CURSURILE VOR INCEPE IN LUNA AUGUST.SUNT ADRESATE PRESCOLARILOR , COPIILOR(7-10 ANI), ADOLESCENTILOR SI ADULTILOR. INSCRIERI LA TEL. 0745252638, cursdeteatru@yahoo.com.
Cei care doriti sa va inscrieti va rog sa trimiteti un mail cu datele dumneavoastra (nume, varsta, telefon) pe adresa cursdeteatru@yahoo.com
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu