marți, 2 aprilie 2013

„Să știi mai multe, să fii mai bun” la Liceul cu Program Sportiv „Bihorul” - Voluntariat Psiholog Alin CREȚU și Psiholog Crina CREȚU



Marți, 02 aprilie 2013, în cadrul programului „Să știi mai multe, să fii mai bun”, la Liceul cu Program Sportiv „Bihorul” s-au desfășurat activități centrate pe autocunoaștere / intercunoaștere și creșterea coeziunii clasei.
Una dintre cele mai apreciate activități a fost cea de art-terapie. Elevii din clasa a III-a au fost coordonați de către prof. consilier Crețu Crina și psiholog Crețu Alin. La ea au mai participat prof. Dumitrescu Dorina și prof. Fingermann Marta. Copiii au conștientizat faptul că arta este o modalitate prin care ei pot să-și exprime sentimentele și gândurile, iar alegerile realizate în cadrul desenelor (de exemplu, a culorilor) relevă o parte din cine sunt ei cu adevărat.

 
 
 

 

Sportivii din clasele a VIII-a B, a XI-a C și a XII-a C, pentru dezvoltarea lor personală prin psihodramă, au participat la seminariile conduse de prof. consilier Crețu Crina și psiholog Crețu Alin. La ele au mai participat prof. Fingermann Marta și prof. diriginte ale acestor clase (prof. Szucs Tunde, prof. Zau Simona, prof. Reblean Maria). Elevii au reușit să se cunoască mai bine, să colaboreze în vederea realizării sarcinilor și să își depășească propriile inhibiții. De asemenea, au utilizat din plin spiritul de observație, imaginația, creativitatea și au dat dovadă de conștiinciozitate și perseverență.

 




     
 

 

Feed-back-ul venit din partea elevilor a fost unul pozitiv, aceștia solicitând profesorilor realizarea unor activități asemănătoare și pe viitor.

Psiholog Crina CREȚU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu