joi, 1 noiembrie 2018

31.10.2018 - Green Network România, în Oradea, coordonator psiholog Alin CREȚU

In data de 31 octombrie 2018 am organizat o acțiune de curățare🧤.
Obiectivul principal al acțiunii a fost colectarea deseurilor abandonate ♻️ din Oradea.

Locul de incepere a campaniei de colectare a deseurilor abandonate a fost in fata la Plastor, la ora 09:00.

Obiectivul secundar al acțiunii a fost educarea civică a participanților, în mod special al elevilor prin conștientizarea inportantei colectării selective și a menținerii orașului la un standard de salubritate European.

Un al treilea obiectiv a fost coagularea cetățenilor pentru acțiuni voluntare care au avut ca scop cresterea calității vieții în comunitate.

Astfel de evenimente au efecte pozitive directe privind resursele civice disponibile pentru cazuri de necesitate dar și o scadere a ratei infracționalitații pe termen mediu și lung.
Inițiativa denumita ♻️ “Green Network Romania” ♻️ a fost organizata de Uniunea Femeilor din Bihor, prin vicepreședinta Georgies Hajnalka Annamaria, in colaborare cu președinta Ana Pop, președinta onorifică Miorița Săteanu și psihologul Alin Crețu. Participantii voi fi elevii de la: Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”, Colegiul Economic „Partenie Cosma”, Colegiul Tehnic „Constantin Brâncuşi”, Liceul Greco-Catolic „Iuliu Maniu”, Liceului Teologic Penticostal "Betel", Centrul Școlar de Educatie Incluziva "Orizont", Structura Centrul Școlar de Educație Incluzivă Nr.1 Tileagd și cetatenii orasului Oradea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu