sâmbătă, 6 mai 2017

Conferința națională cu participare internațională „Rolul educaţiei în dezvoltarea identităţii culturale a elevilor” - Participare cu lucrare Psiholog Alin CREȚU

Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Mureș organizează Conferința națională cu participare internațională „Rolul educaţiei în dezvoltarea identităţii culturale a elevilor”. Lucrările conferinței se vor desfășura în Palatul Culturii din Târgu-Mureș în 6 mai.

„Scopul conferinței este realizarea unui schimb de bune practici între toți actorii participanți la educația de masă și cea incluzivă, susţinerea şi creşterea calităţii asistenţei psihopedagogice precum şi promovarea valorilor educaţionale şi culturale la nivelul comunităţii educaţionale mureșene. Conferința este deschisă publicului larg interesat de educație și cultură și în special cadrelor didactice și didactice auxiliare din învățământul de masă (profesori, învățători, educatori, profesori consilieri, profesori logopezi, mediatori școlari, asistenți sociali etc.), dar și cadrelor didactice și didactice auxiliare din cadrul centrelor de educație incluzivă”, precizează Porkoláb Annamária, directorul CJRAE Mureș, în invitația publicată pe site-ul instituției.
Înscrierea la conferinţă presupune achitarea unei taxe de participare. Pentru cei care vor să susțină o lucrare taxa este de 75 de lei, iar pentru cei care doresc doar să participe la eveniment taxa este de 50 de lei. Taxa de participare se poate achita la deschis la BCR – Sucursala Mureş Central, în contul Asociaţiei K’ARTE: RO60RNCB0193100643190001 – cu menţiunea taxă conferinţă 2017. Documentul de confirmare a plăţii va fi trimis la adresa de e-mail conferintacjrae@gmail.com, potrivit ultimei actualizări de pe site-ul CJRAE Mureș, referitoare la conferință, termenul de înscriere este 12 aprilie pentru cei cu lucrare și 30 aprilie pentru participanții fără lucrare. Mai multe informații despre conferință puteți afla de pe site-ul www.cjraems.ro, unde, de asemenea, veți găsi și programul evenimentului.

Sursa: http://www.zi-de-zi.ro/2017/04/11/rolul-educatiei-dezvoltarea-identitatii-culturale-elevilor/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu