vineri, 23 ianuarie 2015

Curs Competente Informatice - cu plata in 3 Luni ( 3 rate )

Stimata Doamna, Stimate Domn,
 
Casa Corpului Didactic a județului  BIHOR în colaborare cu SC School Consulting SRL, furnizor de formare profesionala, autorizat de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei, Ministerul Educatiei Naţionale prin Autoritatea Nationala pentru Calificari, anunta deschiderea sesiunii de inscrieri pentru  cursul de specializare Competenţe Informatice care se va desfaşura în municipiul ORADEA.
Cui se adresează:
Tuturor celor care doresc sa se familiarizeze cu instrumentele bazate pe tehnologii informationale, cu elementele de baza in utilizarea corecta a computerelor si a principalelor aplicatii ale acestora.
Scopul cursului:
Formarea de deprinderi şi priceperi în utilizarea calculatorului; cunoaşterea noţiunilor de bază despre calculator şi funcţionalitatea acestuia în orice domeniu de activitate.
Competentele dobândite de participanții la curs: utilizarea funcţiilor de bază ale sistemului de operare Windows, formarea şi dezvoltarea deprinderilor de utilizare a unui procesor de texte, formarea şi dezvoltarea deprinderilor de utilizare a unei aplicaţii de calcul tabelar, formarea şi dezvoltarea deprinderilor de utilizare a unei aplicaţii de prezentări, formarea şi dezvoltarea deprinderilor de utilizare a mijloacelor moderne de comunicare, noţiuni despre alcătuirea şi utilizarea unei baze de date.
În urma examenului de absolvire:
Cursanţii vor primi certificate de absolvire acreditate de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Educaţiei Naţionale. Acestea vor fi însoţite de un supliment descriptiv menţionând competenţele dobândite în cadrul cursului. Aceste certificate se pot opera in cartea de munca electronica ( REVISAL) si sunt recunoscute internaţional prin aplicarea Apostilei de la Haga;
Condiţii de acces: Învăţământ liceal. 
Perioada desfăşurării cursului: 26.01.2015-05.03.2015.
Tarif: 350 Ron, cu plata in 3 Luni ( 3 rate )
Termen limită de inscriere 26.01.2015 (in limita locurilor disponibile).
Pentru a va putea inscrie trebuie sa trimiteti online fisa de inscriere pe adresa de email: office@schoolconsulting.ro, iar in data inceperii cursului se va aduce in original impreuna cu urmatoarele acte: copie carte de identitate, copie certificat de nastere, copie ultima diploma de studii si adeverinta de la medicul de familie sau de la medicina muncii cu specificatia”apt pentru formare profesionala”.
La inceperea cursului se va achita jumatate din valoarea acestuia.
Prima sedinta a cursului va avea loc in  data de 26.01.2015, la CCD ORADEA.
În cazul în care în unitataea dvs. există un număr mai mare de 15 cursanţi, atunci putem să desfăşurăm cursul şi în localitatea dvs.
Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri vă rugăm să ne contactaţi!
Ing. Paşca Alexandru Iulian
Vă multumim!
O zi buna!



 School Consulting
Ing. P
asca Alexandru
         Manager
      0725 318968

Sc School Consulting Srl , C.u.i 26899149, J 26/ 316/ 2010, Sighisoara Str. Rozelor Nr. 1 Ap. 3 Jud. Mures

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu