marți, 8 aprilie 2014

Invitatie Atelier de creatie - Fundatia comunitara Oradea

Fundatia Comunitara Oradea are placerea de a va anunta ca finanteaza cu sprijinul donatorilor sai un numar de 12 ateliere de creatie realizate pe parcursul anului 2014 de Unique by Monique (Monica Muresan). In cadrul acestor ateliere persoane cu venituri minime, somere sau fara nici un venit doresc sa dobandeasca sau sa aprofundeze deprinderi cu ajutorul carora sa poata mai apoi sa isi suplimenteze veniturile, creand lucruri de calitate si UNICE. Acestea vor putea descoperi ca exista posibilitatea confectionarii unor obiecte minunate, poate chiar din materiale reciclabile, sau din lucruri vechi și ca acestea pot deveni pentru ele o sursă de venit.

La ateliere sunt invitati si reprezentanti ai ONG-urilor din judetul Bihor, personalul acestora avand posibilitatea de a da mai departe cele deprinse in cadrul activitatilor practice. Astfel, pe aceasta cale va invitam sa ne comunicati daca sunteti interesati ca voluntari sau angajati din cadrul organizatiilor dumneavoastra sa participe la unul sau mai multe ateliere.

Pentru ONG-uri avem alocat un numar de maxim 5 locuri in cadrul fiecarui atelier.

In cadrul celor 12 ateliere vor fi insusite diverse tehnici de tipul: crosetat, tricotat, tehnica servetelului, confectionare de bratari, martisoare, figurine cu magnet, decoratiuni, felicitari etc.

Cel de-al treilea atelier va avea loc vineri 11 aprilie 2014 – ora 19:00 la sediul Prietenii Veseliei (Str. Arany Janos, nr 1, ap. 9) si va fi dedicat  realizarii unor decoratiuni cu tematica de Pasti.

Obiectivele atelierelor vizeaza, pe langa dezvoltarea deprinderilor artistice, si dezvoltare personala, prin interactiune si comunicare, implicare sociala, descoperire de noi talente, terapie prin arta, tehnici de nogociere si vanzare.

Avem rugamintea de a raspunde acestui mesaj folosind Reply all.



Va asteptam cu drag,

Monica & Echipa FCO


Unique by Monique...just art
http://uniquebymonique.blogspot.ro/
https://www.facebook.com/pages/Unique-by-Monique/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu