luni, 5 august 2019

Școală internațională de vară - Participant Psiholog Alin CREȚU


Școală internațională de vară

De Crina Dobocan


Activităţi creatore - © FOTO: Alin Creţu 


 








Asociaţia pentru Educaţie şi Formare „TopFormalis” din Oradea şi partenerii săi a organizat, în perioada 28-31 iulie, la Mănăstirea Sihăstria Putnei (Suceava) Școala Internaţională de Vară cu titlul „Tendinţe şi orientări în pedagogia contemporană din perspectivă non-formală”. 
 
Școala a fost mai degrabă un complex curs de formare. Acesta s-a adresat cadrelor didactice care au dorit să îşi îmbunătăţescă principalele competenţe transversale privind dezvoltarea personală şi profesională, necesare creşterii calităţii actului didactic şi extradidactic din învăţământul preuniversitar.

La activităţile organizate la Suceava au participat un număr de 25 de profesori din judeţele Bihor, Bistriţa-Năsăud şi Suceava, iar tematica abordată a vizat: aspecte care au ţinut de ecologia relaţiilor interpersonal, lecţii practice de desen, elemente de educaţie pentru un stil de viaţă sănătos.

Formatorii cursului au fost: prof. Maria Pavelescu (Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Suceava), prof. Mircea Boţog (Colegiul Naţional „Emanuil Gojdu” Oradea), dr. Călin Sonea şi biolog Carmen Dinescu (Direcţia de Sănătate Publică Bihor).




Sursa: http://www.bihon.ro/scoala-internationala-de-vara/2297674

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu