marți, 29 octombrie 2013

Vizitatorii (serial din 2009)

V (Vizitatorii) – serial de succes ignorat total in Romania

In timp ce televiziunile noastre abunda in reluari la reluari ale unor seriale, mai mult sau mai putin celebre, sau in productii romanesti jenante, un serial American, dramatic, de real succes este ignorant. Visitors, sau simplu “V”, uimeste audienata din lumea intreaga inca din 2009, data la care a fost lansat. Aceste motive nu sunt insa de ajuns pentru posturile romanesti de televiziune care inca nu au fost capabile sa il ofere publicului roman.
Dupa cum arata aparentele, nici in viitorul apropiat nu il vom vedea decat pe posturile americane de televiziune – ABC – sau pe site-urile de internet. O simpla cautarea pe google – “v online” -,sau acesarea un site romanesc binecunoscut Vplay.ro, va ofera posibilitatea sa il urmariti. Nu ne intereseaza cat de legala este afacerea celor de la Vplay.ro sau a altor site-uri, atata timp cat nicio lege din lume nu ne poate condamna pentru accesarea unui anume site, si atata timp cat nu descarcam nimic. In acest moment acest site este singura posibilitate de a vedea, pe langa multe alte seriale, si “V”.
In momentul de fata s-a terminat sezonul al doilea, iar conform site-ului ABC serialul va beneficia de o serie noua incepand din februarie 2012. Primul episod a produs primele senzatii tari in anul 2009 incepand cu 3 noiembrie, si din acel moment postul ABC a intregistrat audiente importante la ora in care acesta era difuzat.
Din distributia acestuia fac parte, conmform http://www.imdb.com, Elizabeth Mitchell, Morris Chestnut, Scott Wolf and Joel Gretsch Morena Baccarin . Serialul este creat de Kenneth Johnson.
Povestea este extrem de interesanta si surprinde o desfasurare incredibila de reactii atunci cand, intr-un viitor nu prea indepartat, rasa umana va face primul contact cu o civilizatie extreterestra plina, la suprafata, doar de intentii bune. Povestea este excelent realizata iar actorii isi intra minunat in pielea personajelor. Serialul abunda in efecte speciale si in intoarceri surprinzataore de situatie. Practic pe parcursul unui episod nu veti gasi momente moarte care sa va plictiseasca, iar actiunea va antrena 100%.
Nu trebuie sa fiti adeptul filmelor sf pentru a urmari acest serial ci trebuie sa aveti mintea suficient de deschisa pentru a accepta faptul ca viata ne poate oferi surprise greu de prevazut. Nu uitati “We are of peace. Always.”

Sursa: http://proiectromania.wordpress.com/2011/03/17/v-vizitatorii-%E2%80%93-serial-de-succes-ignorat-total-in-romania/

Sursa: http://ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Cast_of_V_2009.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/1/1c/Cast_of_V_2009.jpg

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu