sâmbătă, 19 octombrie 2013

TEAMBUILDING PENTRU CADRELE DIDACTICE, 19-20.10.2013, Stâna de Vale

La Stâna de Vale a avut loc prima acţiune realizată de Asociaţia pentru Educaţie şi Formare "TopFormalis" Oradea ONG pentru cadrele didactice - Dezvoltarea echipei  - aplicaţii în învăţământul preuniversitar". 
Cursul s-a adresat cadrelor didactice şi lucrătorilor în domeniul educaţional interesaţi să-şi dezvolte abilităţile de a lucra în echipă şi de cooperare în cadrul instituţiei de învăţământ, respectiv în procesul instructiv-educativ.

Prin prezenta va invit sa luati parte la prima Adunare Generala a Asociatiei pentru Educatie si Formare "TopFormalis" ce va avea loc sambaya, 19 octombrie 2013, ora 20.30 la Complexul Studentesc Gaudeamus din Stana de Vale. Ordinea de zi va fi urmatoarea:
1. prezentarea Asociatiei - misiune, obiective, activitati preconizate, membrii etc. (a se vedea documentul PowerPoint atasat)
2. inscrierea de noi membrii in Asociatie (a se vedea documentul word atasat)
3. alegerea primului Consiliu Director al Asociatiei.
4. stabilirea strategiei de dezvoltare a Asociatiei in urmatorul an.
5. diverse.
Sunt invitati sa participe toti colegii interesati sa faca parte dintr-o structura non-guvernamentala care isi doreste sa promoveze bunele practivi in domeniul educatiei non-formale. Va rugam sa confirmati participarea la eveniment personal sau prin mijloacele tehnice avute la dispozitie.


Psiholog Alin CREȚU  a fost ales vicepreședinte al Asociației.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu