sâmbătă, 26 iunie 2021

24.06.2021 - Instrumente de feedback pentru beneficiarii actului educațional - Formator Psiholog Specialist Drd. Alin CREȚU

Casa Corpului Didactic Gorj, cu sprijinul unor formatori ai Asociaţiei pentru Educaţie şi Formare "TopFormalis" din Oradea a desfășurat astăzi cursul cu tema:

  • INSTRUMENTE DE FEEDBACK PENTRU BENEFICIARII ACTULUI EDUCAȚIONAL

Acesta a avut loc de la ora 18 pe platforma on-line GOOGLE Classroom organizată de către CCD Gorj, timp de două ore. 

Link-ul necesar pentru conectare a fost primit în ziua evenimentului la adresa de e-mail cu care participanții s-au înregistrat.



Cursul se adresează tuturor profesorilor interesaţi în achiziționarea unor strategii creative de obținere a feedback-ului din partea elevilor, părinților, cursanților, altor beneficiari din comunitate ai actului educațional.


  • Formator - Prof. psih. drd. Alin Crețu.
Cursul este inclus în Oferta Educațională a CCD Gorj cu un număr de 24 ore de formare și se finalizează cu obținerea unei adeverințe de formare profesională continuă.

Nu s-a perceput nicio taxă de participarea la acest curs.

Informaţii suplimentare puteţi obţine de pe blogul http://topformalis.blogspot.ro sau direct de pe site-ul Asociaţiei pentru Educaţie şi Formare "TopFormalis" din Oradea, disponibil la adresa https://sites.google.com/site/topformalisoradea Butonul conţinând titlul activităţii menţionate - "Instrumente de feedback".

Vă rugăm să diseminaţi evenimentul nostru către toţi colegii potenţial interesaţi!

  1. De asemenea, vă invităm să ne urmăriți cele mai importante activități desfășurate până în prezent pe canalul de YouT
ube al Asociației TopFormalis!

Vă așteptăm cu drag la un nou eveniment MARCA TOPFORMALIS!

Sursa: http://topformalis.blogspot.com/2021/05/instrumente-de-feedback-pentru.html#more

24 iunie 2021 (ora 18-20) - Modulul II - „Strategii specifice psihodramei privind proiectarea și elaborarea instrumentelor de feedback de la cadrele didactice participante la diverse programe de formare profesională continuă”, Partea I, Formator - Alin Crețu;

https://sites.google.com/site/topformalisoradea/instrumente-de-faadback

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu