miercuri, 3 decembrie 2014

International Leadership Training School la Casa Corpului Didactic a Judetului Bihor, in colaborare cu Institutul International de Leadership din Arlington, SUA

ANUNT
Casa Corpului Didactic a Judetului Bihor, in colaborare cu Institutul International de Leadership din Arlington, SUA, organizeaza o serie de cursuri sub titlul generic International Leadership Training School
Cursurile vor fi sustinute de dl. Miguel Moreno, directorul Programelor Internationale si Guvernamentale, si se vor desfasura dupa cum urmeaza:
- 3.12.2014, orele 15-20, modulele International Public Speaking si International Communications;
- 4.12.2014, orele 15-20, modulele Mandate for Leadership si Leadership and the Conservative Organizational Entrepreneur;
- 5.12.2014, orele 15-20, modulele Negotiation and conflict resolution si Goal setting.
Cursurile se vor desfasura in limba engleza, fiind accesibile cadrelor didactice care cunosc aceasta limba la nivel mediu. 
Doritorii pot participa la toate cele trei sesiuni sau doar la una sau doua. Participantii vor primi diplome de la Institutul de Leadership si adeverinte de la CCD Bihor. Ambele vor fi acordate separat pentru cele trei zile.
Detalii despre sustinatorul cursurilor, programul zilnic si continuturile abordate gasiti in agendele si brosurile atasate. 
In vederea organizarii eficiente, cei interesati sunt rugati sa isi anunte intentia la adresa de e-mail pflorina76@yahoo.com sau la nr-ul de telefon 0771149251. Va rugam sa ne transmiteti urmatoarele detalii:
- Numele si prenumele
- Institutia de invatamant
- Modulul/modulele la care doriti sa participati
- Telefon si adresa de e-mail
Deoarece locatia va fi stabilita in functie de numarul de participanti, aceasta va fi anuntata (pe adresele de e-mail, pe site-ul www.ccdoradea.ro respectiv la numerele de telefon furnizate) cu cateva zile inainte. 
Va asteptam,
Prof. Florina Szabo, metodist CCD Bihor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu