marți, 28 ianuarie 2014

Bazarul de Carnaval se organizează în toate unităţile şcolare Waldorf din lume

   Bazarul de Carnaval se organizează în toate unităţile şcolare Waldorf din lume înainte de serbarea Carnavalului, prilej de bucurie, de distracţie şi de travesti, pentru a stârni râsul şi pentru a alunga iarna.
   După cum arată şi numele, bazarul este un loc unde se vinde şi se cumpără, se negociază şi se interacţionează, legându-se poate prietenii şi cimentându-se comunitatea  de copii, părinţi, dascăli, autorităţi, simpatizanţi  înfiinţată în toamna anului trecut într-un loc binecuvântat, plăcut şi primitor. Este o ocazie potrivită ca organizatorii să atragă surse financiare extrabugetare ce vor fi folosite ulterior în folosul acestei  unităţi şcolare.
   La Grădinţa Waldorf din Oradea ( str. Călimăneşti nr. 10 ), parte a Liceului Teoretic German ,,Friedrich Schiller" se va organiza miercuri, 12  februarie 2014, începând cu orele 16,30, BAZARUL DE CARNAVAL.
   Activităţile se vor derula după cum urmează:
* în sala de mese se vor vinde  ceai, cafea, sucuri naturale, sandvişuri, prăjituri preparate de părinţi, precum şi alte alimente bio, uleiuri naturale, presate la rece etc.;
* în ,,Grupa Steluţelor" se amenajează standuri de vânzare cu jucării şi obiecte practice confecţionate din materiale naturale, tablouri, gablonţuri,  făcute de copii şi părinţi, obiecte realizate artistic, produse naturiste;
* în ,,Grupa Elfilor" se derulează teatru de masă, de poale, de degete, precum şi un miniconcert de chitară;
* în ,,Grupa Zori de zi" vor fi ateliere de creaţie, un prilej minunat pentru participanţi de a învăţa câte ceva din tainele lucrului manual.
   În speranţa că vă vom număra printre prietenii şi susţinătorii noştri, vă aşteptăm cu drag!
 
                 colectivul de părinţi, copii şi dascăli din GRĂDINIŢA WALDORF
 
( a transmis Eugenia Drăgoi, educator Waldorf)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu