vineri, 30 iulie 2021

Zi de informare: Apeluri deschise în cadrul Programului "Orizont Europa" - Participant Psiholog drd. Alin CREȚU

 Guvernul Republicii Moldova

Agenția Națională pentru Cercetare și Dezvoltare

Zi de informare: Apeluri deschise în cadrul Programului "Orizont Europa"

Agenția Națională pentru Cercetare și Dezvoltare împreună cu rețeaua Punctelor Naționale de Contact organizează o sesiune de informare privind aspectele generale ale Programului-cadru european de cercetare și inovare „Orizont Europa” precum și apelurile deschise la etapa actuală. 

 

Programul Uniunii Europene pentru Cercetare și Dezvoltare „Orizont Europa” și multitudinea de alte programe și activități interconectate sinergic între ele prezintă pentru entitățile implicate în activitatea de cercetare și inovare o oportunitate inedită de cooperare științifică transnațională. Programul „Orizont Europa”, asemenea Programelor cadru precedente, va continua să servească drept platformă de impulsionare a activităților de cercetare și inovare în cadrul parteneriatelor cu participarea entităților de pe întreg mapamondul. 

 

În acest context, Agenția Națională pentru Cercetare și Dezvoltare împreună cu rețeaua Punctelor Naționale de Contact organizează o sesiune de informare privind aspectele generale ale Programului-cadru european de cercetare și inovare „Orizont Europa” precum și apelurile deschise la etapa actuală.

 

Entitățile din Republica Moldova sunt încurajate să participe la apelurile lansate în cadrul Programului „Orizont Europa” și pot conta pe susținerea tehnică din partea Rețelei Punctelor Naționale de Contact.

 

Evenimentul a avut loc la 30 iulie 2021, în format online.

Sursa: https://ancd.gov.md/ro/content/zi-de-informare-apeluri-deschise-%C3%AEn-cadrul-programului-orizont-europa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu