marți, 15 decembrie 2020

Webinar „Heels and Ties” susținut de Psiholog Specialist Drd. Alin CREȚU


 
Marți la 19:00 UTC+02
Public · Organizat de Săptămâna LGBTQ
💙Va invitam la proiectul “Heels and Ties” care are în vedere prezentarea comunitățiilor trangender și transsexual, se va desfășura sub forma unui WEBINAR în cadrul săptămânii LGBTQ. Principalele obiective ale webinarului sunt pe de-o parte, informarea participanților cu privire la diferențele dintre Transgenderism, Transsexualitate, respectiv Disforie. Pe de altă parte, vom prezenta o parte din istoria LGBTQ+ focusându-ne atenția asupra societății și culturii Transgender, totodată vom discuta despre modurile de ‘tratament’ folosite în trecut.
❤Nu în ultimul rând, având în vedere și ținând cont de posibilul caracter Tabu al acestui subiect, ne propunem informarea și sensibilizarea participanților prin prezentarea unor cazuri clinice din experiența invitatului nostru special domnul psiholog Alin Crețu).
💙 Durata webinarului va fi de 1 h și 30 min și va cuprinde diverse jocuri de forma Icebreaker-urilor precum și alte exerciții interactive având ca scop implicarea activă a participanților, menținerea unui nivel de atenție crescut și a promovării dialogului.
🚩ACCESUL LA WEBINAR ESTE CONDIȚIONAT DE FORMULARUL DE MAI JOS. Pe baza datelor furnizate vom forma un grup cu participanții în care vom distribui link-ul webinarului.
🚩Datele furnizate sunt folosite strict în scopul acestui proiect.
🏁 Termen inscreiere: DATA: 15.12.2020 ORA: 16:00.
Evenimentul se va desfășura pe Zoom.

Sursa: https://www.facebook.com/events/397609474689527/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu