marți, 18 decembrie 2018

Lucrare metodico-științifică pentru acordarea gradului didactic I, „Instrumente psihopedagogice de integrare și evaluare a copiilor cu cerințe educative speciale în învățământul special primar". Participant Psiholog Alin CREȚU


Lucrarea a fost apreciată cu nota 10

Pentru a-și dovedi aptitudinile, cadrele didactice susțin un examen de grad, după câțiva ani în care au muncit, dovedind că sunt mai competenți.

Profesoara Mărioara Cipleu s-a pregătit intens, întocmind lucrarea metodico-științifică pentru acordarea gradului didactic I, „Instrumente psihopedagogice de integrare și evaluare a copiilor cu cerințe educative speciale în învățământul special primar" , prezentarea acesteia făcându-o în public, la sediul C.S.E.I. Nr. 1, Tileagd, structură a C.S.E.I. „Orizont".
Coordonatoarea, prof. univ. dr. Florica Orțan, a detaliat aspecte din lucrare, pe care a considerat-o de interes pentru cadrele didactice. Inspectoarea de specialitate, prof. Alina Vese, a vorbit despre interesele autoarei pentru integrarea copiilor cu C.E.S. Directoarea centrului, prof. dr. Angela Marușca, a subliniat modul profesionist în care prof. Mărioara Cipleu își desfășoară activitatea la clasă.
Ulterior au luat cuvântul colegii profesori care au vorbit despre buna relaționare a acesteia cu elevii, despre munca pe care o desfășoară în cadrul școlii și despre activitatea sa educativă.  
Lucrarea de colocviu a fost apreciată cu nota 10. 
 
Psiholog Alin Crețu
        





https://www.ovidan.ro/?p=articles.details.17333

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu