luni, 29 septembrie 2014

„O ZI CU PSIHOLOGUL” la a 4-a ediție vine cu „Porția de Psihologie”

     





Stimati colegi, 
        În data de 2 octombrie 2014, începând cu ora 17, Asociația Română de Psihologie Comunitară organizează a 4-a ediție a Zilei cu Psihologul sub tema „Porția de Psihologie. Curiozități cotidiene și activități interactive pentru tine”.
          Vă invităm să ne fiți alături, să ne susțineți în demersul de promovare a psihologiei și psihologului în comunitate.
        Întâlnirea va fi una informală, într-un cadru plăcut, relaxant, unde cei interesați să poată fi informați cu privire la ce înseamnă profesia de psiholog, care-i sunt competențele, situațiile  și condițiile în care presteaza servicii de psihologie etc. Totodată am gândit-o ca pe o bună ocazie de întâlnire și socializare a noastră, a colegilor, întâlnire în care să împărtășim impresii, experiențe, dificultăți, îngrijorări, dar de ce nu și impliniri, satisfacții și entuziasm!
    Solicităm diponibilitatea și priceperea voastră pentru a creiona câteva exerciții demonstrative și interactive care să susțină principiile teoretice pe care le vom aborda (spre exemplu: jocuri de grup, de autocunoaștere, exerciții de imagerie etc.).
         Întreaga activitate va fi concepută a se desfasura pe parcursul a minim 3 ore, în după-amiaza zilei de 2 octombrie la Bookafe, pe str. N.Jiga nr. 25.
        Vă rugăm să ne confirmați sprijinul vostru printr-un mail la arpccom@yahoo.com sau la următoarele date de contact:
  Farc Marinela – 0740 753 666  farc.marinela@gmail.com
             Checiu Ioana – 0740 691 726 checiu.ioana@yahoo.com
             Meșter  Ramona – 0744 831 351 lucaciu_ramona@yahoo.com
În funcție de confirmările strânse până la data de 27.09.2014, vă vom trimite materialele informative pe care le pregătim și detaliile organizatorice pentru ca apoi să ne întâlnim direct la locație, la ora 17.
  

Mulțumim anticipat pentru interes!
 
Sursa: http://arpc-psihologiecomunitara.blogspot.ro/2014/09/o-zi-cu-psihologul-la-4-editie-vine-cu.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu